Caută
Close this search box.

Război total Oreste-Mircea Badea: ”Furuncul comunistoid. Lingău sinistru. Jegosule!”

Cândva cei mai buni și mai apropiați prieteni, Oreste Teodorescu și Mircea Badea sunt protagoniștii unui nou și uriaș scandal. Oreste l-a atacat pe dur pe fostul său prieten după ce realizatorul Antena 3 i-a numit „descreierați” pe cei care au ieșit în stradă pe 22 decembrie.

„Mircea Badea, sau furunculul comunistoid o comite din nou! De data asta grav!

Când ești fiu de securiști, când îl sorcoveai pe Ceaușescu și apăreai ca pionier la tv lăudând mărețele realizări ale comunismului, nu ai cum, organic sa înțelegi jertfa unor martiri pentru demnitate și libertate! Rămâi un lingău sinistru, pupator de cururi de penali scârboși…dacă pentru tine, comemorarea morților din 22 Decembrie 1989 înseamnă socializarea unor descreierați care blocheaza traficul, atunci poți fi linistit! La comemorarea ta se va circula fluid! Jegosule!”, este mesajul postat de Oreste Teodorescu pe pagina sa de Facebook.

„Că se trezesc cinci descreieraţi să iasă la socializare gratis mă doare în cot. Dar că li se permite să blocheze oraşul, asta mă scoate din răbdări”, a fost mesajul lui Mircea Badea care l-a înfuriat pe Oreste. (foto Fanatik)

Un răspuns

  1. Un razboi se da intre barbati.
    In primul act Badita, ca orice om „cu baiat blond” (era micut cand l-am vazut) „ca dupa Razboiul Troian, in care Ahile il ucide pe Hector, Andromaca, vaduva lui Hector, este luata prizoniera si devine sclava a fiului lui Ahile, adica Badita. Badita trebuie sa se casatoreasca cu Hermiona, fiica regelui spartan Menelaus. Oreste o iubeste pe Hermiona, care il iubeste si vrea sa il multumeasca pe Badita, care o iubeste pe Andromaca, aceasta fiind obsedata de moartea iubitului sau sot si a fiului lor, Astinax. Sosirea lui Oreste la curtea lui Badita dezlantuie o reactie violenta in lantul amoros.
    In al doilea act, Oreste, ambasadorul grec, se prezinta la curtea lui Badita pentru a-l convinge sa-l condamne pe Astianax la moarte, temandu-se ca fiul lui Hector ar putea ajunge intr-o zi sa razbune Troia. Badita refuza initial, insa, ulterior, fiind respins de catre Andromaca, ameninta sa-l predea pe Astianax grecilor.
    In actul al treilea, Oreste vorbeste cu Hermiona, care acepta sa plece cu el daca Badita ii va permite. Dar Badita, desi pana acum neinteresat de Hermiona, il anunta pe Oreste ca a hotarat sa se casatoreasca cu aceasta, si ca i-l va da pe Astianax.
    Cel de-al treilea act il surprinde pe Oreste in furia si agonia lui deoarece stie ca a pierdut-o definitiv pe Hermiona. Andromaca ii implora pe Hermiona si pe Badita sa-i crute fiul. Badita declara ca-si va schimba decizia numai daca Andromaca se va casatori cu el. Aceasta ezita, nestiind cum sa procedeze.
    In actul urmator, Andromaca consimte sa-l ia in casatorie pe Badita, aceasta fiind singura cale de a-si salva fiul, dar intentioneaza sa se sinucida imediat dupa ce ceremonia se va incheia, pentru a ramane credincioasa memoriei sotului ei, Hector. Geloasa, Hermiona ii cere lui Oreste sa-l ucida pe dragul ei Badita.
    Actul final prezinta remuscarile Hermionei, ce regreta ca a cerut moartea lui Badita intrucat ea il iubeste. Pana sa poata ea sa-si anuleze cererea, apare Oreste anuntand ca si-a dus la bun sfarsit misiunea cu care Hermiona il insarcinase. Aceasta ii multumeste printre insulte. Oreste innebuneste din cauza unui blestem aruncat asupra sa de catre furii, geniile razbunatoare care pedepseau faradelegile muritorilor. Hermiona se sinucide.”
    Racine
    Cam asta e. Nu ma bag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri