Caută
Close this search box.

Un neamţ a căzut într-un canal din centrul Capitalei

neamţ

Jurnalista Laura Ştefănuţ relatează o întâmplare halucinantă, petrecută în capitala României, Bucureşti. Un cetăţean german a căzut într-un canal aflat pe bulevardul care dă spre Palatul Parlamentului.

„Nemţii cu care m-am întâlnit aseară au întârziat. Din cauza Bucureştiului, dar nu a traficului, fiindcă pe ăsta îl luaseră în calcul, punctualitatea germană. Au întârziat fiindcă unul din ei a căzut în canal. Da, aţi citit bine, iar povestea devine şi mai ‘bună’.

Imaginaţi-vă o maşină cu doi nemţi şi un român care opreşte pe bulevardul cu fântâni, cel care duce spre Palatul Parlamentului. Primul neamţ care iese din maşină dispare subit de la nivelul ochilor. Lasă în urmă un strigăt. Piciorul lui drept intrase cu totul prin grilajul canalului, grilaj care avea două bare lipsă.

În timp ce colegii îl verifică terifiaţi că nu cumva să îşi fi jupuit sau rupt piciorul, aleargă spre ei într-un suflet omul care vinde flori şoferilor. Le zice ceva de genul ‘Vai, vai, sper că nu s-a rănit rău! Şi eu am căzut în canalul ăsta acum vreo 6 ani, ia uitaţi ce cicatrice am!’ şi se chinuie să îşi suflece pantalonul ca să le arate semnul de pe picior.

Acum există un canal deschis pe Bulevardul-mândria-Bucurestiului. E aşa de vreo şase ani. Are două bare rupte şi transformate în ţepuşe.

Din fericire, pe cât ghinion a avut neamţul, pe atâta noroc. Piciorul lui a căzut fix între cele două ţepuşe, fără să fie străpuns de niciuna. A rămas cu o sperietură şi o altă poveste din România ‘cu lideri care aduc aminte de parodiile cu dictatori’, după cum observă unul dintre ei.

Imaginaţi-vă însă dacă în locul nemtului era un copil. Dacă ţepuşele de fier străpungeau piciorul. Odată secţionată artera femurală, sângerarea duce la deces într-un interval de câteva minute. Trăim într-o capcană împodobită cu beculeţe şi paranghelii menite să distragă atenţia. Să nu mai aşteptăm tragedii ca să cerem ce se cuvine să primim de la un oraş european”, a povestit Ştefănuţ pe Facebook. conform Aktual 24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri