Caută
Close this search box.

Nigel Farage vrea să candideze pentru Partidul Brexit la europene, dacă se amână ieşirea Marii Britanii din UE

Nigel Farage

Nigel Farage, fost lider al UKIP (Partidul pentru Independenţa Marii Britanii) şi una din principalele voci în campania pentru ieşirea ţării din Uniunea Europeană, a anunţat vineri că va candida din partea nou-înfiinţatului Partid Brexit în alegerile pentru Parlamentul European dacă retragerea Marii Britanii din UE, ce ar urma să aibă loc la 29 martie, va fi amânată, transmite Reuters.

„Partidul a fost fondat cu sprijinul meu deplin şi cu intenţia de a lupta în alegerile europene de pe 23 mai dacă Brexit-ul nu va fi pus în aplicare până atunci”, a scris Farage într-un articol publicat în Daily Telegraph, citat de Agerpres.

„Am spus clar de multe ori că nu voi sta deoparte şi să nu fac nimic dacă rezultatul referendumului va fi trădat, aşa încât dacă aceste alegeri vor trebui atacate, mă voi prezenta drept candidat al Partidului Brexit şi mă voi implica total”, a adăugat el.

Nigel Farage, care a condus UKIP, a declarat recent că, în stadiul actual, acesta este ‘imposibil de salvat’.

Potrivit unui document depus la Comisia electorală, Partidul Brexit a primit în această săptămână aprobarea de a prezenta candidaţi în Anglia, Scoţia şi Ţara Galilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri