Caută
Close this search box.

Corina Crețu: De doi ani nu se face niciun progres pentru spitalele regionale. Noi, la Bruxelles, am avut toată deschiderea, dar nu puteam face treaba Guvernului

Corina Cretu

Corina Crețu, comisarul european pentru politică regională, a afirmat că nu înțelege de ce doi ani nu se face niciun progres pentru spitalele regionale, explicând că, deși autoritățile de la Bruxelles au avut toată deschiderea, nu pot face ei treaba Guvernului PSD-ALDE.

„Am fost şocată să citesc lucruri care dezinformează. Se spune că studiile de fezabilitate au fost acceptate din decembrie, când, de fapt, la ultima reuniune a comitetelor de monitorizare, din 4 februarie, s-a menţionat că autorităţile de la Bucureşti lucrează la studiile de fezabilitate. Nu înţeleg cum poţi să cauţi orice motiv să dai vina pe Comisia Europeană. Luni i-am trimis o nouă scrisoare doamnei premier Viorica Dăncilă, să o întreb ce are de gând cu cele 300 de milioane de euro care sunt rezervaţi pentru spitale, n-am primit răspuns, dar am înţeles că este finalizat cel de la Iaşi. (…) Nu pot să-mi explic de ce de 2 ani nu se face niciun progres privind spitalele regionale, la Bruxelles am avut toată deschiderea, dar nu putem face noi treaba Guvernului. (…) Practic, avem 300 de milioane de euro puşi de-o parte pentru spitalele regionale de la Iasi, Cluj Napoca şi Craiova şi nu ştim încotro s-o luăm, pentru că guvenul nu vine cu nimic concret”, a declarat Creţu, la Realitatea TV, potrivit stiripesurse.ro.

2 răspunsuri

  1. Pai, da, că domnul Soros, OLAF si cu GRECO se ocupă de fleacuri in loc sa depună la UE in timp util documentația pentru podul peste Dunăre de la Brăila si pentru spitalele regionale.
    Noi, romanii verzi si social democrați, nu o putem depune din pricină de suveranitate si independență națională.
    Si-apoi ne este teama ca banii europeni ar putea infestata cu viruși și microbi infrastructura noastră plăpândă și cu sănătatea delicată.

  2. Adriana Corbeanu Se pare ca d-na Cretu, spre deosebire de ne-doamnele Dancila & Tapardel, înțelege sa fie întâi româncă si parlamentar român, după aceea membru si parlamentar PSD. Tot ce a făcut, dar patriotii social democrați n-au auzit, a fost sa ceara 3 ani la rând propriului partid sa acceseze bani europeni, miliarde, pentru Romania.
    Dragnea nu a vrut pentru ca, astfel, in capul lui, prestigiul lui madam Crețu creștea prea mare in ochii colegilor de partid. La fel s-a întâmplat cu grand madam Firea, când a crescut in sondaje a luat o scatoalca peste bot …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri