Caută
Close this search box.

Marius Florea Vizante îl desfiinţează pe Vladimir Găitan. „Ori e un lingău, ori e orb, ori doar prost”

marius florea vizante

Marius Florea Vizante (46 de ani) e actor, și lui „i-a mărit PSD-u’ leafa”, dar prin aceasta nu i-a cumpărat conștiința.

Vizante a scris pe Facebook o replică usturătoare la adresa colegului său de scenă, Vladimir Găitan (72 de ani), care s-a făcut de râs criticându-i pe actorii care protestează împotriva guvernării PSD-ALDE.

Găitan a vorbit îngrozitor despre Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Marius Manole și Tudor Chirilă, la Antena 3 și în revista „Q Magazine”.

„La chemarea lui Tudor Chirilă, mai mulți actori au ieșit ca oile” la protestul din fața Teatrului Național, a spus Vladimir Găitan.

„Cine e Victor Rebengiuc să-i ceară ministrului demisia?”, a venit întrebarea imbecilă a aceluiași Găitan.

„Cei care au protestat sunt nişte iluştri necunoscuţi”, care „au luat-o razna”, a bolborosit actorul iubitor de PSD.

„Cred că se întoarce Amza (Pelle) în mormânt: fata lui adună semnături”, a mai spus Vladimir Găitan, care din punct de vedere civic nu ajunge nici la glezna Oanei Pellea.

Replica lui Marius Florea Vizante

„Actorul, ca şi maşinistul, luministul sau… măcelarul, e şi el cetăţean şi are dreptul fundamental de a-şi exprima nemulţumirile. El, actorul-cetăţean, are dreptul fundamental de a avea sau nu opţiuni politice.”

„Eu cred că un PSD-ist nu e mai puţin actor decât un USR-ist sau PLUS-ist sau decât un apatrid. În schimb, un actor PSD-ist e ori un lingău atârnător la fleicile de partid conducător, ori e orb, ori doar prost!”

„A nu recunoaşte că ţării îi e rău, că e subdezvoltare, injustiţie, incultură, mitocănie, sărăcie, boală, ură şi prostie multă în ea, e dovada că PSD-istul actor nu e un bun cetăţean.”

„Vă respect, domnule Găitan, nenea Duţu, mi-aţi fost un excelent coleg şi sfătuitor, dar cred cu tărie că de data asta nu sunteţi un bun cetăţean. Și mai cred că trebuie să ne spuneţi din care categorie (dintre cele trei de mai sus) faceţi parte. Eu, sincer, sper să fie cea de-a doua!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri