Caută
Close this search box.

Mihai Tudose atacă: Lumea s-a săturat de Dragnea! Cu Vasilica Dăncilă ne-am făcut de râsul râsului

mihai tudose

Mihai Tudose, fost premier al României, şi-a exprimat regretul, la Realitatea TV, că programul cu care PSD a câştigat algerile din 2016 a fost compromis rapid.

„După ce am câştigat acele alegeri, am început cu amnistia şi gratierea, un fals, cu toate că aveam un program care chiar putea fi pus în practică şi ar fi adus multe lucruri bune”, a afirmat Tudose.

„Se părea că s-a săturat lumea de Dragnea, am avut la acel CEx cele mai mari dezamăgiri din viaţă, am văzut care sunt cei mai mari trădători care s-au vândut nu pe doi galbeni, ci pe promisiunea unui galben. (…) Am tot sperat că lumea se trezeşte, mai ales după ordonanţa 13 şi protestele masive care au urmat, în schimb ei a pus-o pe Vasilica Dăncilă care ne-am făcut de râsul râsului. Au confiscat tot, şi partidul şi ţara”, a declarat fostul premier, sâmbătă seara la Realitatea TV.

În ciuda propagandei intense din ultima vreme şi a prezentărilor triumfaliste, MIhai Tudose e esigur că oamenii au început să-şi dea seama care e adevărul, iar acest lcuru va costa scump PSD la alegeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri