Caută
Close this search box.

Olguţa Vasilescu sărí la cap, la Klaus Iohannis, după ce acesta a respins propunerile de miniştri din partea PSD

olguţa vasilescu

Purtătorul de cuvând al PSD, Lia Olguța Vasilescu, a declarat, după ce președintele a refuzat propunerile de miniștri ai PSD, că premierul Dăncilă trebuie să decidă ce se va întâmpla în continuare.

Olguța Vasilescu îl atacă pe șeful statului, afirmând că nu înțelege de ce “un profesor de fizică stabilește cine are sau nu pregătire să fie ministru.”

„Nu este niciun fel de surpriză pentru noi. A mai schimbat puțin textele. Am înțeles că cei trei propuși nu au ținută. Probabil că doamnele nu au rochițe roz deasupra genunchilor, domnul nu are cravată galbenă. Nu știu dacă un profesor de fizică stabilește cine are sau nu pregătire să fie ministru. Intrăm în campanie și sigur doamna Plumb va trebui să fie prin țară, iar Ministerul Fondurilor Europene va trebui să fie condus de cineva. Decizia este la premierul României. O așteptăm și noi și vom stabili ce e de făcut mai departe. Noi avem majoritate in Parlament, nu avem nicio problemă să facem restructurarea, dar așteptăm decizia premierului”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Președintele Klaus Iohannis anunțase anterior că respinge propunerile făcute de premierul Viorica Dăncilă pentru a prelua potrofoliile Justiției, Fondurilor Europene și Românilor de pretutindeni.

Într-o declarație de presă susținută la Palatul Cotroceni, șeful statului a calificat drept o farsă remanierea guvernamentală propusă de premier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri