Florin Călinescu a îndemnat românii să iasă la vot duminică, atât pentru alegerile europarlamentare, cât şi pentru referendumul pe Justiţie, iniţat de Preşedintele Klaus Iohannis.

„Să ne prezentăm la urne, căci acesta este primul exerciţiu ca să putem să ieşim din starea de comentatori, de critici sau de lăudători, într-un fel sau altul, pentru persoane sau grupuri politice.

Ne prezentăm la vot şi acolo votează fiecare ce vrea. Vreau să vă spun de la început că nu am o problemă cu cei care vor să voteze vreun partid politic sau pe oricine altcineva. Votaţi, dragilor, pe cine vreţi voi, important este să mergeţi la vot, să ajungeţi la urne“, a spus Florin Călinescu, într-un live pe Facebook.

La fel de important este şi votul pentru referendum, un pas semnificativ pentru a mişca lucrurile în direcţia cea bună.

„După care, să votăm şi la referendumul iniţiat de preşedintele României. Preferabil să votaţi şi la referendum, căci el este important, se referă la justiţie şi asaltul asupra justiţiei este cel care ne doare cel mai tare.

Răspundeţi cum simţiţi, cum vă duce mintea sau logica. După care, lucrurile se pot rezolva. Adică, să mişti o ţară întreagă doar pentru a-l scăpa pe unu’, asta mi se pare de un burlesc nenăscut până acum“, a concluzionat actorul pe contul său de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.