Caută
Close this search box.

Planeta în stare de șoc. Unul din cei mai mari fotbaliști ai lumii, campion mondial și european, a făcut infarct la antrenament!

Portarul spaniol Iker Casillas (37 de ani) a suferit un infarct, miercuri, la antrenamentul echipei FC Porto, el fiind transportat la spital unde, acum, din fericire, situația s-a stabilizat, informează Marca.

Casillas este unul din cei mai valoroși portari din istoria fotbalului. A fost campion mondial (2010), dublu campion european cu naționala Spaniei (2008, 2012), multiplu campion al Spaniei și câștigător al Cupei Spaniei, precum și multiplu câștigător al Ligii Campionilor, al UEFA Champions League și al Supercupei Europei cu Real Madrid

Lui Casillas i s-a făcut rău în timpul antrenamentului, fiind transportat la spitalul CUF Porto, informează news.ro.

El nu va mai evolua în acest sezon.

Casillas, în vârstă de 38 de ani, joacă la FC Porto din 2015, după ce a fost transferat în 2015 de la Real Madrid, unde jucase timp de 17 ani!

2 răspunsuri

  1. Mugur esti glumet. Planeta in stare de șoc? Va credeam un site serios, nu cu titluri de can-can.

  2. Planeta sportivă, adică, până la urmă, cam toată planeta. 🙂
    Casillas a fost – cel puțin până acum – unul din cei mai puternici, plini de viață și optimiști sportivi ai Spaniei și ai lumii… Ca să nu mai vorbim că a făcut istorie la Real Madrid, a câștigat tot ce se putea câștiga. În plus, pentru un portar, 37 de ani nu e vârstă ”înaintată”. Dino Zoff a fost campion mondial la 40 de ani și a mai jucat și după…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri