PNȚCD, reprezentat de Aurelian Pavelescu și care a apărut lângă Partidul Social Democrat, dă vină pe Facebook pentru înfrângerea în alegeri și cere blocarea accesului la Facebook în România.

Pavelescu merge mai departe și cere Parlamentului să facă o comisie de anchetă astfel încât Mark Zuckerberg să vină în România să dea explicaţii.

Partidul susține că „aceste alegeri au fost prejudiciate de rețeaua de socializare Facebook” și că ”mai mulți țărăniști au fost blocați pentru că au dat share unor mesaje politice ale lui Aurelian Pavelescu.”

„În tot acest timp Facebook tolerează limbajul vulgar și îndemnurile la violență ale reprezentanților altor partide. Solicităm guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România iar parlamentului să facă o comisie de anchetă. Zuckerberg să vină în România să dea explicații. Facebook câștigă mulți bani de pe urma utilizatorilor români, dar nu acordă nici o atenție pieței din România. Considerăm acest comportament al companiei în cauză că fiind inacceptabil”, se mai spune în mesajul postat pe rețeaua de socializare a lui Zuckerberg.

23 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 5 =