Caută
Close this search box.

Treci la pușcărie, infractorule! Mazăre vrea azil politic în Franța și nu se mai urcă în avion!

Fostul primar PSD al Constanței, Radu Mazăre, a ajuns recent în Franța din Madagascar și a cerut azil politic în Hexagon, anunță Antena 3, citând surse din partea autorităților române. Mazărea aterizat în Franța, unde a făcut escală, alături de escorta din partea Poliției Române. El ar urma să fie îmbarcat în cursa TAROM care aterizează pe Otopeni în jurul orei 21:00.

Fratele fostului primar a declarat pentru Mediafax că avocații lui Radu Mazăre au fost cei care au sesizat autoritățile franceze despre un presupus abuz la care acesta ar fi fost supus, având în vedere că decizia extrădării nu ar fi fost luată de un judecător.

“Avocații lui din Franța, când au constatat în această dimineața abuzul care i s-a făcut de către autoritățile din Madagscar, au decis să sesizeze autoritățile franceze despre acest lucru. Nu știm dacă acest lucru va avea ca rezultat oprirea tranzitării lui prin Franța sau alte consecințe juridice. Este acțiunea lor, conform legislației franceze. Nu a cerut Radu Mazare azil politic în Franța”, a declarat Mihai Mazăre.

Franța a refuzat cererea de azil a lui Radu Mazăre, dar, potrivit Antena 3, fostul edil refuză să se urce în avion.

Așadar, după a ce a fost dovedit ca infractor și condamnat definitiv, după ce a terorizat Constanța și a comis abuzuri de nedescris, iată că acum Radu Mazăre (PSD) se exonerează de orice răspundere și vrea să stea în liniște, în Franța!

Treci la pușcărie, infractorule! (foto cotidianul.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri