Caută
Close this search box.

Unii politicieni spanioli spun că Ion Ţiriac este un magnat mafiot

ion ţiriac

Ion Țiriac a semnat în acest an un nou acord cu Primăria din Madrid pentru a păstra turneul de tenis în capitala Spaniei, până în 2031. Această decizie luată de primarul Madridului, de a păstra turneul patronat de Ion Țiriac, i-a adus acestuia o mulțime de critici din partea politicienilor din Spania.

Magnatul român a ajuns la un acord cu autoritățile din Madrid pentru a menține turneul în capitala Spaniei. Astfel, fostul mare jucător va încasa 3,5 milioane de euro pe an, în următorul deceniu.

O întâlnire a avut loc încă de luna trecută la sediul primăriei din Madrid, între autorități și cei care reprezintă turneul patronat de omul de afaceri român. De asemenea, autoritățile din Madrid i-au garantat lui Ion Țiriac construirea a două noi arene, așa cum a cerut omul de afaceri.

Politicienii ostili primarului Manuela Carmena (alăturat) au cerut ca acest acord să fie anulat. Astfel, Rommy Arce și Pablo Carmona, doi politicieni care se opun acestui proiect, au organizat o conferință de presă în cadrul căreia au spus că „Ion Țiriac este un magnat mafiot” care profită de bunurile publice.

Ion Țiriac a anticipat că vor veni atacuri din partea politicienilor, după semnarea acordului cu Primăria Madridului. El a vorbit pe larg despre problemele financiare ale turneului într-un interviu pentru prestigiosul cotidian El Pais, conform Ziariştii.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri