Caută
Close this search box.

Adriana Săftoiu, se arată extrem de revoltată de faptul că întreg traficul bucureștean a fost dat peste cap din cauza vizitei oficiale a președintelui Egiptului la București

Deputatul PNL, Adriana Săftoiu, se arată extrem de revoltată de faptul că întreg traficul bucureștean a fost dat peste cap din cauza vizitei oficiale a președintelui Egiptului la București.

Aflată în zona Otopeni, acolo unde a aterizat Abdel Fattah El-Sisi, Săftoiu a stat zeci de minute, miercuri, într-o coloană infernală, pentru că prin zonă trecea coloana oficială.

Adriana Săftoiu relatează un episod HALUCINANT din traficul bucureștean: ‘S-a strigat demisia, pentru oricine a fost în acea coloană oficială’

“Ora 10.20. Dau sa ies de pe podul de la Otopeni. Toată circulația blocată. Mai bine de 40 de minute. Zic, accident. Sanatate multă, le urez in gând. Când colo, o coloana oficială. A cui, nu știu. Dar trebuie sa fii foarte arogant, lipsit de orice inspirație ca sa accepți așa ceva, dimineața când traficul e intens si, oricum, aglomerat. Și te mai adaugi și tu, oricare ai fi, cu coloana ta oficială. Desigur, s a strigat demisia, pentru oricine a fost in acea coloana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri