Caută
Close this search box.

În doi ani va fi de Real Madrid și Barcelona !

Dumitru Dragomir a declarat că Hagi s-a grăbit în iarnă cu transferul lui Băluţă la Brighton, pentru care a încasat 3 milioane de euro, spunând că în acest moment mijlocaşul naţionalei de tineret valorează 20 de milioane: “Gică Hagi s-a grăbit cu Tudor Băluță. Acum îl vindea cu peste 20 de milioane de euro. Băluță va fi de Real Madrid și Barcelona peste doi ani. Vă dau scris”, a spus fostul șef al LPF.

La rândul lui, Ianis Hagi este unul dintre cei mai râvniţi jucători din Liga 1. “Decarul” Viitorului va pleca, cel mai probabil, după Campionatul European de tineret din Italia. Dumitru Dragomir a dezvăluit că Gică Hagi a avut deja – înaintea EURO Under 21 – o ofertă fabuloasă pentru fiul său de la Galatasaray. 

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat că turcii au pus pe masă 8 milioane de euro pentru Ianis: “Eu îl văd pe Ianis Hagi la peste 15 milioane de euro. Nu știu la ce echipă, dar turcii au dat 8 milioane de euro acum. Cei de la Galatasaray”, a declarat Dragomir în emisiunea Fotbal Club la Digisport.

Noi suntem siguri că suma va crește !

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri