Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a participat sâmbătă la festivitatea de absolvire a promoției ,,Petrache Poenaru” a Universității Politehnice. Aceasta a mototolit două bancnote, pentru a le exemplifica tinerilor că valoarea lor rămâne neatinsă, chiar dacă pot fi călcați în picioare.

,,Se cuvine ca astăzi, promoția pe care o reprezentați să îi poarte numele (Petrache Poenaru – n.r.) și să fiți mândri de acest nume. (…) Dragi ingineri tineri, sigur, terminați o școală de care nu aveți cum să nu fiți mândri. (…) Sunteți, ați fost studenți ai Universității Politehnica din București. Fără îndoială, una din cele mai bune universități pe care le are nu numai România, ci și această parte de lume. E o școală care v-a dat valoare”, a declarat Ecaterina Andronescu în fața absolvenților, potrivit Mediafax.

Ministrul Educației a continuat printr-o demonstrație în fața celor peste 3.000 de absolvenți de Politehnică.

,,Și, dacă vorbim de valoare, dați-mi voie să fac aici, în fața voastră o încercare. Îmi cer scuze celor care știu ceea ce vreau eu să fac acum. Am în mâinile mele două bancnote, una este de 100 de lei, alta este de 10 lei și vreau să vă întreb dacă le vreți. Le vreți? OK. Atunci, o să le mototolesc și o să vă întreb dacă le mai vreți”, a mai adăugat aceasta.

236 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 7 =