Caută
Close this search box.

Ce meci, ce final, ce încleștare! Simona merita victoria…

simona halep

Simona Halep a rupt blestemul primului tur la Flushing Meadows după victoria în 3 seturi în faţa lui Nicole Gibbs, iar următoarea sa adversară a fost tot din Statele Unite. A patra favorită a întâlnit-o pe Taylor Townsend în drumul spre un nou trofeu de Grand Slam.

Meciul a avut loc pe Arthur Ashe, cea mai mare arenă din lume, în a doua confruntare a zilei de joi.

După un prim set în care a dat o adevărată lecție de tenis, 6-2, Simona a cedat surprinzător în setul doi, 3-6.

Apoi s-a mers cap la cap, într-un suspense greu de imaginat. 1-0 Simona, apoi 1-1, 1-2, după care 3-4. Ceva mai încolo, cum nu se poate mai rău pentru noi, americanca de 23 de ani are 5-4 și servește pentru set și meci. S-a văzut că Simona îi este superioară, în primul set – cel puțin – existând o diferență de-a dreptul cosmică. Dar oboseala rămâne foarte mare, iar concurența este cumplită în anii din urmă.

Final incredibil, cu minge de meci Townsend, apoi Simona egalează și are avantaj… tensiune de nedescris. Egalează din nou americanca. DAR SIMO REVINE ULUITOR ȘI DUCE SETUL ÎN PRELUNGIRI, 5-5.

5-5 ÎN DECISIV ȘI SERVEȘTE SIMONA. 15-15, 30-15 Simona, Ajungem la 40-40 și imediat avantaj Simona. Uluitor, game Simona, 6-5, uluitor…

Aproape că nu mai putem privi. Din nou 40-40, avantaj Townsend … și …  6-6, TIE-BREAK.

TIE-BREAK ÎN SETUL DECISIV. Mai teribil nu se poate.

…Iar în tie-break același suspense. 2-0 taylor, apoi 2-2. 3-3. Incredibil. Încleștarea este titanică. Simona e obosită, dar dă totul… 4-4. 4-5 pe atacul Simonei, ce păcat… Urmeazp un cross superb al Simonei … dar mingea iese afară. 4-6.

Simona pierde, deși a fost mai bună. O scriu cu orice risc, știind că vor sări în sus, mii de metri, dușmanii Simonei și aii tenisului.

Hlaep – Townsend 6-2, 3-6, 6-7. Meciul vieții pentru americancă, dar NU A MERITAT VICTORIA. Va juca în turul III cu Sorana Cârstea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri