Caută
Close this search box.

Crime Caracal: Dovezi care demonstrează că Dincă nu a acționat singur

crima Caracal

Tragedia de la Caracal duce tot mai mult la evidența că Dincă nu a acționat singur. Cu toate acestea, există informații potrivit cărora anchetatorii ar urma ca, într-un timp relativ scurt, să trimită în judecată dosarul doar pentru omor calificat și cu suspect-inculpat doar Dincă, fără a aștepta să verifice toate pistele referitoare la existența complicilor și fără să investigheze temeinic ipoteza unui grup criminal organizat, care se ocupă cu traficul de carne vie din care se presupune că face parte monstrul din Caracal.

Jurnalul.ro face o analiză a cazului Caracal, care demonstrează că Gherghe Dincă nu a putut acționa singur și are cel puțin un complice.

Familia Luizei a fost sunată, imediat după răpirea tinerei, de patru ori, de pe două cartel SIM diferite, de către două persoane diferite, pentru a o “liniști” și pentru a o determina să nu mai facă nicio căutare.

Primul apelant avea o voce tânără, masculină, aparținând unui bărbat cu vârsta în jur de 30 de ani, în timp ce a doua persoană părea un bărbat în vârstă, de peste 60 de ani, care avea o voce mai groasă.

Persoana tânără a sunat într-o zi de două ori, iar a doua zi, a fost apelat telefonul părinților Luizei, de pe un alt număr de telefon, de persoana în vârstă. Ambele persoane, neidentificate oficial niciuna dintre ele până în acest moment, furnizau același mesaj, conform căruia Luiza este bine, se află în Elveția, a plecat de acasă fiind influențată de o prietenă și că părinții să stea liniștiți, că nu s-a întâmplat nimic.

Voci și cartele diferite

Același lucru s-a întâmplat și în cazul Alexandrei.

Joi, 25 iulie, mama Alexandrei, în timp ce se afla în incinta postului de poliție din Dobrosloveni, județul Olt, în prezenta unui agent de poliție, a fost apelată, la ora 10.30, de pe o cartelă SIM prepay, cu numărul 0763931765, de un bărbat care părea în vârstă, cu voce groasă, și care a folosit apelativul “mamă soacră”, spunând că Alexandra este cu el, este bine și că urmează să plece în Anglia, ca să facă bani.

În urma investigațiilor jurnalistice s-a descoperit că respectiva cartelă de pe care a fost apelată, joi, mama Alexandrei, a fost achiziționată de însuși Gheorghe Dincă, cu doar puțin timp înainte de apel, de la mall-ul din Craiova, el fiind cel care a sunat-o pe mama Alexandrei. Surse apropiate anchetei dezvăluie că, în aceeași zi, familia Alexandrei a fost apelată, de mai multe ori, de pe numere necunoscute, însă niciodată de la celălalt capăt al telefonului nu a vorbit nimeni. “Tăcea și asculta, după care închidea”, au precizat sursele citate.

La o jumătate de oră după ce Gheorghe Dincă a sunat familia Alexandrei, la Serviciul 112 au fost primite apelurile disperate ale acesteia. Dincă se afla într-o mașină de ocazie, pe drumul dintre Craiova și Caracal, intrând în localitate abia la ora 11.30.

Telefoanele sună si după ce Dincă se afla în custodia autorităților

Modul de operare din cazul Luizei se regăsește identic și în cazul Alexandrei. Numai că de această dată, după ce Gheorghe Dincă se afla în custodia autorităților.

Astfel, procurorii și polițiștii care au așteptat 16 ore pentru a pătrunde pe proprietatea asasinului, au “rupt” poarta lui Gheorghe Dincă vineri, 26 iulie, la ora 6.00 dimineața. Dincă a fost încătușat și a început așa-zisa percheziție a curții și a casei. O oră și jumătate mai târziu, la 7.30, mama Alexandrei a primit un apel, de pe un număr diferit decât cel pe care Gheorghe Dincă l-a utilizat cu o zi în urmă, în care o persoană neidentificată până la acest moment i-a spus că Alexandra este plecată în Anglia și să se liniștească.

Porivit surselor apropiate anchetei care au făcut această dezvăluire, persoana care a sunat este un tânăr, cu vârsta de aproximativ 30 de ani, ca și în cazul celui care a sunat familia Luizei. Iar numărul de pe care s-a sunat, în acea dimineață, este 0783055XXX (anonimizăm ultimele cifre, din motive obiective).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri