Tudorel Toader, fost ministru al Justiţiei, intervine în cazul crimelor din Caracal şi subliniază, ironic, că este greu ştiinţa de carte a procurorului care nu ar fi permis intrarea în casa lui Gheorghe Dincă înainte de ora 6:00.

„Greu de inteles stiinta de carte a procurorului care nu a permis intrarea intr-un domiciliu pentru salvarea vietii unei persoane. Greu de inteles stiinta de carte a procurorului (sef!) care imi solicita, ca in calitate de Ministru al Justitiei, sa suspend toate deciziile CCR ! PS: Sper ca nu are grad profesional corespunzator PICCJ, fiind platit ca atare !

In cazul unui raspuns afirmativ, cat de normal este sa fii procuror la un parchet de pe langa judecatorie si sa fii platit la fel cu un procuror de la PICCJ?”, a scris pe Facebook fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader.

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, care s-a ocupat de cazul Caracal şi care provine Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, a fost suspendat din funcţie, în urma deciziei de joi a Secţiei pentru procurori a CSM, întrunită pentru a discuta cazul lui, după ce Inspecţia Judiciară a început ancheta disciplinară.

2 COMENTARII

  1. „Greu de înțeles” cum poate avea atâta tupeu apărătorul infractorilor! „Greu de înțeles” tupeul ,,aplaudacilor” unor nemernici corupți, preocupați de ani de zile să salveze niște borfași, să modifice legile în favoarea lor, și nicidecum să apere viața copiilor noștri! Rușine nu aveți? Că în privința conștiinței, ne-am lămurit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 3 =