Caută
Close this search box.

Pactul PSD cu românii a fost semnat de 273 de persoane

psd

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, ii indeamna pe romani sa semneze „Pactul lui Dancila”, in conditiile in care Opozitia a refuzat sa achieseze la acest demes demagogic. Nici asa PSD nu are succes, doar 273 de romani au semnat, pana sambata dimineata, „Pactul lui Dancila”.

„Aseara (vineri – n.red.) am semnat ‘Pactul pentru bunastarea romanilor’ care prevede continuarea cresterilor de pensii si salarii prevazute in lege si mentinerea taxelor scazute pentru tinerii antreprenori si pentru cei cu activitati independente.

Am facut-o in calitate de simplu cetatean, asa cum va invit sa o faceti si voi.

(…) Premierul a propus acest Pact tuturor partidelor parlamentare, astfel incat acestea sa le garanteze romanilor ca nu le vor anula beneficiile castigate in aceasta guvernare. Partidele din opozitie au refuzat sa il semneze, dezvaluindu-si astfel intentia de a reveni cu politici de austeritate.

Putem insa sa ii oprim! Noi, cetatenii! Putem sa le aratam ca vointa noastra este mai puternica!

Daca esti pensionar si nu vrei sa te mai temi ca iti vor ingheta pensia, daca esti salariat si nu vrei sa te mai temi ca iti vor opri cresterile la salariu sau ca nu ti-l vor taia din nou, daca ai o mica afacere si nu vrei sa iti creasca taxele, daca ai un PFA, esti artist, avocat, jurnalist, consultant sau desfasori o alta activitate independenta si nu vrei sa isi creasca impozitele, daca esti un tanar care vrea sa inceapa o afacere si mizezi pe sprijinul din Programul Start-Up Nation, atunci apara-ti drepturile si beneficiile!

Semneaza si tu Pactul!”, a scris Fifor pe Facebook.

Sambata dimineata, Pactul lui Dancila era semnat doar de 273 de romani, in conditiile in care chiar si Dancila a promovat pe Facebook semnarea acestui pact. „Chem romanii alaturi de mine, ca sa continuam cresterea veniturilor si masurile de sprijin menite sa duca Romania mai departe!”, a spus disperata Dancila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri