Caută
Close this search box.

Tânărul suspectat că i-a tăiat gâtul iubitei sale de 17 ani, şi-a recunoscut fapta

Tânărul din Prahova care i-a tăiat gâtul iubitei sale de 17 ani a fost prins de poliţişti după ce a fost dat în consemn la frontieră iar poza lui a fost distribuită la toate secţiile de poliţie din judeţ, susţin surse din apropierea anchetei.

Tânărul de 21 de ani din Prahova, suspectul principal al crimei din Şotrile, şi-a recunoscut fapta imediat după ce a fost prins. El urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova pentru a fi dispuse măsuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că tânărul de 21 de ani a fost prins, având în vedere „psihologia criminalului” şi anume că autorul se întoarce la locul faptei.

Suspectul principal în cazul crimei din Şotrile a fost descoperit lângă locuinţa în care este bănuit că omorât-o pe iubita sa, fiind ascuns în tufişuri. Nu a stat acolo tot timpul, ci s-a plimbat.

Acesta a recunoscut fapta şi spune că a recurs la acest gest întrucât „tânăra l-a îmbolnăvit”.

Bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova pentru a fi dispuse măsurile preventive care se impun.

Tânărul de 21 de ani, din comuna Şotrile, judeţul Prahova, suspectat că i-a tăiat gâtul iubitei sale de 17 ani, a fost prins, duminică, de poliţişti după ce a fost căutat aproape 24 de ore de zeci de poliţişti, jandarmi şi voluntari.

Potrivit unor surse din apropierea anchetei, bărbatul a fost găsit în zona locuinţei, ascuns în tufişuri.

O tânără de 17 ani a fost găsită, sâmbătă, cu gâtul tăiat, într-o casă din satul Rudari, judeţul Prahova, principalul suspect fiind iubitul ei, care a fugit şi şi a fost căutat de zeci de poliţişti, jandarmi şi voluntari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri