Caută
Close this search box.

A pregătiti banii. Ofertă FULMINANTĂ pentru cumpărarea lui Dinamo

Am văzut oferta. I-am trimis că vreau să cumpăr 50,1 %. Am pregătit o garanţie bancară de 500.000 de euro. Nu îl forţez pe domnul Negoiţă. Am făcut act de declaraţia oficială a dumnealui. Am citit afirmaţiile şi am făcut direct către dumnealui, prin intermediul Facebook. Este o ofertă foarte tentantă şi cred că este o afacere foarte bună. Sunt om de afaceri. Deocamdată am pregătită acea garanţie pentru semnarea contractului în acele condiţii anunţate. 

Viorel Cataramă, candidatul din partea Dreptei Liberale la alegerile prezidențiale din 2019, a făcut o ofertă pe Facebook pentru cumpărarea clubului Dinamo București, toate acestea după ce Ionuț Negoiță a anunțat că nu se mai implică la echipa din Ștefan cel Mare. Afaceristul a dezvăluit că-l vrea lângă el și pe Mircea Lucescu, antrenor care a dezvăluit pentru FANATIK că este interesat să investească la formația din Groapă.

O să facem un audit pentru a vedea exact ce cumpărăm. Afacerea pare foarte rentabilă. Nu ştiu ce este în interiorul clubului, nu ştiu ce va spune auditul şi nu cred că vor fi de natură fundamentală să schimbe soarta unor negocieri”, a declarat Viorel Cataramă, conform ProSport.

Planul este pe termen imediat, mediu şi lung pentru ca acest lucru de mare tradiţie să lupte pentru titlu şi campionat şi să se califice în cupele europene. Îl iau în calcul şi pe Mircea Lucescu, dacă vrea să se implice. Ar fi un sprijin extraordinar, cu experienţa pe care o are. E o chestiune de negociere pentru a aduce toţi dinamoviştii alături de acest club, pentru a se relansa spre marea performanţă. Mă bazez pe sprijinul tuturor dinamoviştilor. Eu, de mic copil, am fost dinamovist. Am crescut la Bacău, acolo exista o echipă-fanion Dinamo Bacău. Am apreciat şi alte echipe româneşti, cu performanţe în cupele europene, ca Rapid, Steaua sau FCSB, dar Dinamo mi-a fost mereu aproape de suflet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri