Caută
Close this search box.

Gabi Firea, către Bogdan Chirieac: Daţi-mi un pumn, vă rog! Scoateţi o ghioagă, daţi-mi în cap! VIDEO

Gabi Firea Chirieac

Aflată în plin scandal, Firea l-a şocat pe Bogdan Chirieac, la finalul interviului pe care i l-a acordat la DC News.

„La final, măcar dați-mi un pumn, bateți-mă! Bateţi-mă, scoateţi o ghioagă, daţi-mi în cap! Vor sări haterii să vă spună că n-ați fost un ziarist corect, pentru că nu m-ați bătut realmente.

Eu mă ridic și dvs. dați-mi de control o palmă. Vreți să pățiți ca dl Prelipceanu, că l-au certat că nu m-a bătut?

Haideți, dați-mi o palmă, un pumn, faceți-mi ceva! Eu mă apăr. Măcar un pumn, vă rog! O palmă usturătoare.” i-a spus Gabriela Firea analistului politic Bogdan Chirieac, care, realmente şocat, i-a răspuns că această dorință nu poate să i-o îndeplinească.

”Mi-e foarte teamă să fac asta”, i-a spus Chirieac primarului Capitalei, adăugând că ”această dorință nu v-o pot îndeplini. Sper să nu vă supărați pe mine și să nu mai veniți la noi din cauza asta”.

Firea a insistat: „Repet, să vă apăraţi de deontologi, că m-aţi lăsat să vorbesc. Că în democraţie nu trebuie să vorbim, trebuie să ne batem, să ne scoatem ochii. Măcar un pumn, vă rog. O palmă usturătoare”.

Primarul general nu s-a lăsat și a spus că va merge la o televiziune „ca să-mi iau bătaia cuvenită, să spăl ruşinea ziariştilor care nu-i bat pe invitaţi în platou”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri