Un bărbat din localitatea Hârseşti, Argeş, a anunţat că este sechestrat. Peste 150 de poliţişti au plecat să-l caute.

Bărbatul, de 42 de ani, care locuia singur, plecase de acasă încă din data de 27 septembrie şi nu revenise, dispariţia fiind sesizată de mama sa, a anunţat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

„Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că acesta s-ar fi deplasat pe raza localităţii Ştefăneşti, pentru a ridica salariul de la firma unde lucra, cerând să intre în concediu medical, după care nu a mai fost văzut.

În seara zilei de 7 octombrie, acesta şi-a sunat sora, alarmând-o că ar fi într-un loc necunoscut, de unde nu este lăsat să plece”, se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş, potrivit Agerpres.

A fost căutat de 150 de poliţişti, care au scotocit albia pârâului Cotmeana şi peste 50 de proprietăţi din localitatea de domiciliu.

Unde a fost găsit

În cele din urmă a fost găsit în locuinţa unei femei, unde se ascundea pentru a se sustrage de la plata unor datorii.

„În urma căutărilor, bărbatul a fost găsit în timp ce se ascundea în locuinţa unei femei de 47 de ani, din aceeaşi localitate, cu care bărbatul avea o relaţie. Cel în cauză şi-a justificat gestul invocând nişte datorii financiare”, informează IPJ Argeş.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română – Biroul Operaţiuni Speciale Piteşti, la căutări participând şi 20 de jandarmi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here