Caută
Close this search box.

Un mare dosar de corupţie va avea soluţie până la finalul anului

corupţie

Șeful interimar al DNA, Călin Nistor, a declarat că dosarul, în care fostul lider PSD, Liviu Dragnea, este pus sub acuzare încă din noiembrie 2017 pentru 5 infracțiuni, va fi soluționat până la sfârșitul acestui an.

”Săptămâna trecută s-a pronunțat Tribunalul Teleorman, când a fost respinsă acea cerere de confirmare a redeschiderii urmăririi penale. Am avut discutat cu procurorul de caz și cu șeful de secție. Sper ca într-un termen rezonabil să fie dată o soluție în acel dosar. Nu știu, până la sfârșitul anului sigur se va da o soluție, sigur. Sper. Sper că va fi soluționat”, a declarat Nistor despre Dosarul Tel Drum.

El a declarat, la intrarea în Parchetul General, că principala problemă a DNA-ului în ultima perioadă e legată de personal.

”Noi avem un deficit de 30 de procurori. Modificările succesive ale pachetului de legi pe justiție, vechimea a fost majorată la zece ani pentru accesul în funcția de procuror DNA. La zece ani vechime un procuror are deja grad de Curte de Apel și e puțin atractiv să vină să lucreze în DNA în condițiile volumului mare de muncă”, a explicat Nistor.

Un răspuns

  1. Da ,da sa mai angajeze vreo 300,sa aiba cine baga pesedistii la puscarie ca doar asta e tinta lor acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri