Caută
Close this search box.

Liderii TSD Cluj au lansat o petiţie online pentru o dezbatere electorală între Dăncilă şi Iohannis

Se îngroașă gluma în privința dezbaterii dintre Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis. Refuzul președintelui de a da curs invitației liderului PSD îi determină pe social-democrați să apeleze la tot felul de metode de convingere. În acest sens, liderii TSD Cluj au lansat o petiţie online pentru o dezbatere electorală între Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis, înainte de turul II al alegerilor prezidenţiale 2019.

„Oameni buni, în orice țară democratică există astfel de dezbateri menite a ne ajuta în alegerea candidatului la prezidențiale. Este inadmisibil ca președintele în funcție să refuze o dezbatere publică cu contracandidatul acestuia.
Haideți să îi demonstrăm președintelui că poporul are nevoie de aceste dezbateri. Românii vor sa fie respectaţi pentru votul acordat și au nevoie de un președinte curajos, care să îi reprezinte cu demnitate și onoare.

Președintele Klaus Iohannis, cel care astăzi acuză că o dezbatere electorală cu Viorica Dăncilă este doar o manevră a PSD, nu era de aceeași părere și în 2014, când spunea despre DEZBATEREA ELECTORALĂ că este „Atât de necesară și așteptată de toți românii” şi îl făcea pe Ponta arogant….”, se arată în descrierea petiţiei online.

Petiţia online pentru dezbaterea între Dăncilă şi Iohannis poate fi accesată AICI.

Un răspuns

  1. oameni buni,romanii care muncesc zi de zi pe la firmele private stiu ca banul se castiga foarte greu,acei care au votat Viorica Dancila sunt cei care huzuresc pe salarii de nababi la stat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri