Caută
Close this search box.

Cazul Caracal pe cale să se blocheze. Dincă a fost diagnosticat cu o boală gravă

Gheorghe Dincă a ajuns şi la Spitalul Penitenciar Jilava, unde a fost supus unor investigaţii medicale şi ţinut sub supraveghere.

Așa cu  am mai anunțat, arestarea lui Ștefan Risipițeanu – complicele lui Gheorghe Dincă, ”Monstrul din Caracal” – a dus la dezvăluirea unor informații cutremurătoare. Risipițeanu a violat-o și el pe Luiza Melencu, în camera lui Gheorghe Dincă, recunoscându-și fapta în fața procurorilor.

Gheorghe Dincă a răpit-o și sechestrat-o pe Luiza Melencu, declarând – după arestare – că a violat-o și că a ucis-o după ce a lovit-o într-un acces de furie.

Imediat după toate acestea, în urma controalelor amănunţite, psihiatrul spitalului a hotărât să îi administreze un tratament medicamentos lui Gheorghe Dincă, pentru că s-a constatat că acesta suferă de depresie, boală ce i s-a declanşat în timpul detenției și care este considerată a fi de gravitate ridicată.

Anchetatorii au încercat să afle, de la bun început, dacă Dincă a avut un complice, iar în urma cercetărilor efectuate a fost reținut Ștefan Risipițeanu, un bărbat de 46 de ani care îl ajuta pe Dincă prin gospodărie. Pus față în față cu Dincă, Risipițeanu a recunoscut că a violat-o, la rândul său, pe Luiza. Mai mult, este foarte posibil ca acest complice al lui Gheorghe Dincă să fi fost implicat și în cazul ”Alexandra Măceșanu”.

„Acesta a ajuns inopinat în curtea imobilului când a surprins victima în autoturism. Inculpatul făcea parte din anturajul lui Gheorghe Dincă şi era folosit la diferite munci în gospodărie. Inculpatul i-a solicitat lui Dincă să îi permită şi lui să întreţină relaţii sexuale cu Melencu Luiza. Dincă a fost de acord, astfel, în aceeaşi zi, în camera în care dormea Gheorghe Dincă, cei doi au violat-o pe tânăra lipsită de libertate”, a explicat procurorul.

Iar apoi, conform mărturisirilor lui Dincă, fata ar fi murit. Destul de crezut. După aproape 5 luni de la dispariția Alexandrei Măceșanu, caz conexat ulterior cu cel al Luzei Melencu, suntem aproape la fel ca la început. Nu știm mai nmic cu certitudine. Iar acum, Dincă mai are și depresie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri