Caută
Close this search box.

Gigi Becali anunță că a donat sute de mii de euro în prag de Sărbători: “Apoi sunt acuzat că spăl bani”

gigi becali

În pragul sărbătorilor de iarnă, Gigi Becali a susținut deja tradiționala sa conferință de presă de la Palat, în cadrul căreia a realizat „bilanțul” donațiilor din cursul anului care tocmai se încheie. Recunoscut pentru spiritul său filantropic, latifundiarul din Pipera a ținut să amintească de banii cheltuiți pentru ajutorarea celor aflați în nevoie.

Gigi Becali a dezvăluit câți bani a donat în acest an în scopuri caritabile

Plătesc 200.000 de euro pe lună numai la oameni de la instituțiile cu care fac binefaceri. La clinică, 125.000 de euro, la părintele lui Neșu (Valea Plopului) la muncitor salarii, la anumite clinici unde se duc zeci de copii bolnavi de autism. Mai am 200 de familii. Numai ieri am semnat 400.000 de euro milostenii. Și după aceea sunt acuzat că spăl bani”, a declarat Gigi Becali, precizând că nu mai este interesat de lucrurile materiale. Totodată, omul de afaceri a anunțat că intenționează să-și petreacă sărbătorile la biserică.

E adevărat, bucuria mea Hristos este. Lucrurile astea materiale nu mă interesează. Mai sunt puțin legat de ele, dar câteodată mă uit la ele și le disprețuiesc. Mă uit la aur, la clădiri, câți au stat în ele, stăm și noi acum și peste 50 de ani cine o mai sta?

Au murit într-o săptămână 3 prieteni, de aceeași seamă cu mine. Dacă toată America era a lor, au luat ceva cu ei? Pentru ce să mai am un fel de ură? Nu câștig nimic, ce fac cu ea? N-am ce să fac. Bucuria mea e în biserică.

De Crăciun la biserică, mâine la biserică, poimâine la biserică. În fiecare zi la biserică. E praznic împărătesc, Nașterea Domnului, mântuitorul. De Revelion la biserică. De la 11 până la 4, la biserică. Vreau să mă duc cu sănătate și bucurie în celălalt an. În sfinți și în îngeri vreau să stau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri