Caută
Close this search box.

Pacienta care a luat foc pe masa de operație de la Spitalul Floreasca a murit

Pacienta care a luat foc pe masa de operație de la Spitalul de Urgență Floreasca din București a murit duminică seara, ne-au declarat surse din spital.

Pacienta, în vârstă de 66 de ani, suferea de cancer pancreatic, în stadiu avansat.

Pe data de 22 decembrie, din cauza unei hemoragii severe, femeia a suferit a treia intervenție chirugicală, cu un incident care i-a sporit și mai mult suferința: masa de operație a luat foc, fapt ce i-a provocat arsuri de gradul doi pe 25 la sută din suprafața corpului.

Evenimentul s-a petrecut în echipa chirurgului Mircea Beuran.

„Chirurgul Beuran va fi audiat luni dimineața. Intervenția a avut loc duminică dimineața, 22 decembrie, și noi am aflat vineri seara, 27 decembrie. Am fi trebuit să știm chiar de duminică, mai ales că spitalul este în subordinea directă a ministerului sănătății”, a anunțat ministrul Victor Costache.

Profesorul Beuran ne-a declarat că l-a anunțat pe 22 decembrie pe managerul Spitalului Floreasca cu privire la acest incident, pe directorul medical, pe medicul coordonator al blocului operator, precum și pe membrii familiei pacientei în cauză (lucru confirmat de familie printr-un comunicat de presă).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri