Caută
Close this search box.

Accident incredibil în București: 6 autovehicule, 21 de victime, 6 persoane deja la spital

Accident rutier grav, joi seară, pe Calea Plevnei din Capitală. În accident au fost implicate patru autovehicule, o ambulanță cu pacient și un microbuz cu călători.

În total, 21 de persoane se aflau în aceste autovehicule, potrivit ISUB-IF. La faţa locului au acționat cinci echipaje SMURD. Șase persoane au fost transportate la spital, imediat după accident. Victimele au fost duse de urgență la Spitalul Floreasca, Spitalul Universitar şi la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, la acesta din urmă o minoră de 16 ani.

Conducătorii autovehiculelor implicați în accidentul rutier de pe Calea Plevnei din București au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ, au transmis reprezentanții Brigăzii Rutiere a Capitalei.

„În jurul orei 19.55 Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Calea Plevnei. O ambulanță care circulă pe str. Știrbei Vodă cu semnalele optice și acustice în funcțiune a intrat în coliziune cu un autovehicul care efectua transport rutier de persoane și care circulă pe Calea Plevnei dinspre Schitul Măgureanu către str.Constantin Noica”, potrivit sursei citate.

Conform polițiștilor rutieri, din coliziune autovehicolul a fost proiectat în alte trei autoturisme care erau oprite în intersecția Calea Plevnei pentru a acorda prioritate de trecere ambulanței.

Pacientul din ambulanța implicată în accidentul din București era în stop cardio-respirator, el fiind transportat în urma impactului la Spitalul Universitar, a declarat, joi seara, comandantul detașamentului ISU „Mihai Vodă”, maior Mihai Tănase, potrivit Mediafax.

„Se efectuează cercetarea la față locului pentru a se stabili cauzele și condițiile producerii accidentului rutier. Conducătorii autovehiculelor implicați în accidentul rutier au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Traficul rutier este restricționat in zona intersecției Calea Plevnei-str Stirbei Vodă ambele sensuri de circulație dinspre str.Stirbei Vodă către str. Constantin Noica, fiind permisă doar circulația transportului public de persoane”, conchide sursa menționată.

În total, șase persoane au fost transportate la spital, în urma accidentului de pe Calea Plevnei, în care au fost implicate mai multe mașini, inclusiv o ambulanță, potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București.

Potrivit șefului Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, ambulanța implicată în accident aparține Aeroportului Henri Coandă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri