Caută
Close this search box.

Detalii tulburătoare despre crima din județul Bihor

politia

Detalii înfiorătoare au ieșit la iveală în cazul unei crime care a șocat comunitatea din Girişu de Criş, județul Bihor.

Concubina care a comandat crima şi asasinii lui Nicolae Cardoş, bărbatul din Girişu de Criş dat dispărut săptămâna trecută şi găsit mort pe marginea unui canal colector din satul Berechiu, s-au dus cu cadavrul victimei la un magazin din Oradea, pentru a cumpăra tocmai soda caustică cu care l-au desfigurat.

Informaţia reiese din referatul de arestare întocmit pe numele celor trei criminali transmis, potrivit Bihoreanul.

Potrivit documentului, în seara zilei de 4 ianuarie, disputa între Cardoş şi concubina lui, Gajdos Klara, a pornit după ce bărbatul „i-a adresat cuvinte jignitoare fiicei sale”, o adolescentă în vârstă de 15 ani.

Enervată, femeia le-a propus fiului ei, Kis Atilla şi prietenului fetei, Ionuţ Flonta, să-i aplice o corecţie, „fără însă a-l ucide” şi tot ea i-a înmânat lui Flonta „un sucitor din lemn pentru a-l lovi pe acesta în cazul în care va continua să le adreseze jigniri şi ameninţări ei sau fiicei sale”.

În acel moment, spun procurorii, Cardoş a luat un cuţit şi a început să o înjure, motiv pentru care femeia a plecat într-o cameră în care se aflau adolescenta şi cei doi tineri, unde i-a convins pe aceştia din urmă să-l ucidă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri