Caută
Close this search box.

O pisică şi o bucată de tavan au CĂZUT peste un pacient aflat pe targă într-un spital din România VIDEO

Un incident neobişnuit a avut loc la Spitalul Judeţean Constanţa.

În timpul unor lucrări la sistemul de ventilaţie din zona secţiei de Radiologie, muncitorii au îndepărtat plafonul fals, iar astfel mai multe pisici au sărit în unitatea medicală din tavan.

O femeie susţine, potrivit News.ro, că tavanul fals şi o pisică au căzut pe soţul ei, care se afla pe targă pentru a fi dus la Secţia de Radiologie a Spitalului Judeţean Constanţa.

Pacientul nu a fost rănit, însă a tras o sperietură groaznică în urma incidentului. Femeia spune că se mai gândeşte dacă face reclamaţie.

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, spune că a cerut conducerii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa ca incidente de genul acesta să nu se mai repete, solicitând să fie izolate toate posibilele căi de acces în clădire pentru animale, dar şi să fie verificat modul în care lucările respective de reparaţii au fost realizate.

“Ne pare rău pentru incidentul creat. S-a demarat o anchetă în acest caz. Vă aducem la cunoştinţă că s-a ajuns la această situaţie din pricina faptului că se lucrează la sistemul de ventilaţie din imediata apropiere a locaţiei în cauză, iar piesele lipsă de plafon fals au fost îndepărtate de către muncitori.

FOTO: constantadeazi.ro

Având în vedere situaţia creată, plafonul va fi completat la loc. De altfel, vom contacta o firmă specializată pentru a îndepărta animalele în condiţii de siguranţă, astfel încât să nu se mai întâmple incidente de acest gen”, au transmis reprezentanţii Spitalului Judeţean Constanţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri