După Sandra Stoicescu, o altă vedetă a postului a anunţat că se desparte de Antena 3:

„Am decis că proiectul meu la postul național de știri să se oprească. Plec de la Antenă mulțumindu-le colegilor mei lângă care am crescut. De la care am învățat.

Pe care i-am respectat și a căror simpatie am simțit-o onestă”, a scris jurnalista într-un text pe blog, în care povestește că primește des întrebări de la fani despre reîntoarcerea pe sticlă.

După doi ani de concediu maternal, Dana Grecu Chera a decis că nu se mai întoarce la Antena 3.

„Pe mine Antena 3 m-a stors de energie. Au fost vremuri foarte grele. Le-am facut fată ca ziarist, dar au lasat urme în omul Dana Chera.

Nimeni nu e deținatorul adevărului absolut. Dumnezeu. Nu regret nimic, n-o să vorbesc urât despre nimeni dar simt să fac altceva”, a declarat Dana Grecu pentru Paginademedia.ro.

FOTO: Dana Grecu Chera

„Perioada de pauză de televiziune a fost o reconsiderare a mea, este, dacă vrei, o privire înăuntrul meu. Așa mi-am dat seama că este momentul sufletesc pentru altceva, pentru un alt proiect.

Perioada aceasta – și recomand oricărui jurnalist să își ia o perioadă de respiro – m-a ajutat mult să văd ce înseamnă echilibrul, care sunt așteptările oamenilor și ce anume văd ei la tine. Am văzut și eu, din afară, multă patimă, mulți ziariști foarte încrâncenați, indiferent de opinii sau tabere. Așa se vede de afară.

Observând din exterior, am realizat că este nevoie de foarte mult echilibru în viață. Orice lucru care te dezechilibrează trebuie lăsat la o parte”, spune Dana Chera (Grecu).

85 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 5 =