Cursurile vor fi suspendate, joi, în școlile din Brăila, Buzău, Călărași și Ialomița, din cauza viscolului și a vântului puternic, fiind anunțat cod roșu de vreme rea, informează Ministerul Educației.

„În urma întrunirii Comitetului pentru Situații de Urgență, Inspectoratele Școlare din județele: Brăila, Buzău, Călărași și Ialomița, au luat decizia ca mâine, 06 februarie 2020, cursurile vor fi suspendate din cauza condițiile meteo nefavorabile – intensificări puernice ale vântului, viscol, vizibilitate redusă semnificativ/cod roșu”, transmit reprezentanții Ministerului Educației, citați de Mediafax.

Situația este următoarea:

– Brăila – 102 unități de învățământ

– Buzău – 155 unități de învățământ

– Călărași – 97 unități de învățământ

– Ialomița – 93 unități de învățământ.

„Tot din aceste cauze, vor fi suspendate cursurile de la Liceul „Liviu Rebreanu” și Școala Gimnazială „Geo Bogza” din localitatea Bălan, județul Harghita.

În județul Tulcea, cursurile vor fi suspendate la unitățile de învățământ din județ, cu excepția municipiului, mai informează sursa citată.

ANM a emis avertizări cod roșu de viscol și vânt în zona montană din 9 județe, în vigoare de miercuri seara până joi dimineață.

În Capitală va fi cod portocaliu de vânt și ninsoare.

105 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 8 =