Caută
Close this search box.

Bogdan Chirieac a afirmat că ar putea fi ucis de USR

bogdan chirieac

Bogdan Chirieac a avut o ieşire violentă la România TV, după ce deputatul USR Ionuţ Moşteanu i-a spus că vorbeşte prostii. Chirieac a început să se plângă că este o victimă a violenţei USR şi chiar a sugerat că ar putea fi ucis în viitor.

Totul a început după ce Chirieac l-a acuzat pe deputatul Moşteanu că din cauza USR au fost distruse firmele româneşti.

„Trebuie să înţelegeţi că fabrică din România care face componente auto primeşte comenzi din Germania, Franţa, SUA. Economia mondială a scăzut, înseamnă că în lume s-au vândut mai puţine maşini, sunt comenzi mai puţine pentru fabricile din România. Ştiţi ce se poate întâmpla? Poţi începe să ai şomaj în România şi atunci oamenii în loc să plătească ei taxe la stat ajung în situaţia ca statul să le plătească lor ajutorul de şomaj. Iar când se intra într-o spirală din aceasta, consumul se contractă şi mai mult, se închid şi alte fabrici. Corporaţiile, aşa e firesc, că pe cele ale noastre, care înfloriseră le-aţi distrus, că aşa a vrut USR-ul, embrionar”, a afirmat Bogdan Chirieac.

„Dar de ce spuneţi prostiile astea? Ce e asta? Sunt de trei ani în politică şi spuneţi că USR a închis fabrici?”, a reacţionat Ionuţ Moşteanu.

Chirieac a luat foc. El a ţinut apoi un discurs în care mai avea puţin şi îl acuză pe Moşteanu de tentativă de crimă la adresa sa.

„Eu nu v-am făcut pe dumneavoastră nici prost, nici nu am spus că aţi zis prostii. Aţi depăşit linia roşie de agresivitate şi violenţă. Nu aţi înţeles nimic! În afară de violenţă şi cătuşe nu ştiţi nimic. Este o mare greşeală făcută de poporul român… violenta, agresivitatea dumneavoastră, iubirea de cătuşe şi iată violenta şi atacul la adresa mea pe care tocmai l-aţi executat, cu o violenţă de limbaj dincolo de limite. Atenţie, sunteţi deputat, sunteţi alesul poporului. Ca deputat, că demnitar al statului român, aţi jignit grav un cetăţean.

În cazul dumneavoastră, al partidului dumneavoastră, acuzaţiile de neomarxism se pare că nu sunt doar acuzaţii, sunt o descriere perfectă. Eu nu vă combat cu armele murdare pe care le folosiţi, dumneavoastră ca atare vă comportaţi ca un neofascist. Aveţi violentă de limbaj, mâine veţi avea cuţitul în mână şi poimâine veţi avea pistolul. Această ţară a mai trecut prin asta, să ştiţi”, i-a spus Chirieac lui Ionuţ Moşteanu.

Un răspuns

  1. Lingăul ăsta măcar bătut bine trebuia câte inepții scoate pe gură, și umilește foarte multă lume fără rost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri