Caută
Close this search box.

Ce rezultat la testul Covid-19 are logodnica gravidă a lui Boris Johnson!

Carrie Symons (32 de ani), logodnica gravidă a premierului britanic, a anunțat că se testează pentru coronavirus, după ce logodnicul său, Boris Johnson (55 de ani), intrase în izolare, fiind testat pozitiv cu virusul ucigaş.

Symonds a postat în urmă cu puţin timp un mesaj pe Twitter: „Încă de săptămâna trecută am avut simptomele Coronavirusului. Nu am avut nevoie să fiu testată și, după șapte zile de odihnă, mă simt mai puternică…
Să fii gravidă şi să ai Covid-19 este evident îngrijorător. Pentru femeile însărcinate, vă rog să citiți și să urmați cele mai bune sfaturi, care cred că vă pot linişti”. Din păcate, testul s-a dovedit, conform așteptărilor, POZITIV.

Prim-ministrul britanic, Boris Johnson, a anunţat vineri prelungirea carantinei în care se află dincolo de cele şapte zile recomandate de autorităţile sanitare britanice, până când îi vor dispărea simptomele, asta după ce, în urmă cu două săptămâni, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Boris Johnson a postat un scurt mesaj video pe Twitter, în care îi invită pe britanici să nu cedeze tentaţiei de a-şi părăsi domiciliul în acest weekend, în contextul în care Regatul Unit se află în izolare de 11 zile. „Mă simt mai bine, am în continuare unul dintre simptome, am în continuare temperatură, trebuie să-mi continui carantina.”

„Lucrăm din plin la programul nostru pentru a învinge acest virus”, a declarat vizibil obosit şeful guvernului, care continuă să lucreze în reşedinţa sa din Downing Street de o săptămână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri