Caută
Close this search box.

Vlad Voiculescu: Primăria Capitalei a plătit reclamă de 4.820.822,90 lei fără TVA, bani cu care putea cumpăra cel puţin 385.665 măşti FFP2

Politicianul Vlad Voiculescu a declarat, joi, că Primăria Capitalei a plătit reclamă de 4.820.822,90 lei fără TVA, bani cu care putea cumpăra cel puţin 385.665 măşti FFP2.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Vlad Voiculescu a mai afirmat că este vorba despre ”milioane de euro aruncate pe fereastră de Primărie”.

Pentru că tăcem prea mult si uităm al naibii de repede, simt nevoia să amintesc un lucru: Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor (ASSMB) a încheiat un acord-cadru în valoare de 4.820.822,90 lei fără TVA, pentru promovarea activității. Adică reclame la TV și Radio.

Acum, în plină criză, în mai toate spitalele de sub Primărie nu sunt de niciunele. Nu sunt nici măcar echipamente de protecție pentru cei care lucrează acolo. Lipsesc măști. Lipsesc mănuși. Lipsesc deja medicamente.

Milioane de euro aruncate pe fereastră de Primărie… am tot auzit asta. Răul devine banal. Hoția devine scuzabilă… “a furat, dar a și făcut”. Momente ca astea ne aduc aminte un lucru simplu: #corupțiaucide.

Cu bani din publicitate inutilă pentru primăriță se puteau cumpăra cel puțin 385.665 măști FFP2 (standardul recomandat de Organizația Mondială a Sănătății)… probabil mai mult decât suficient pentru toate aceste spitale pentru toată perioada crizei.

O singură zi fără mască poate însemna o condamnare la boală cruntă sau la moarte pentru un medic, o asistentă sau infirmieră.

Peste 60 de medici, asistente sau infirmiere au murit în Italia până astăzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri