Caută
Close this search box.

Olguţa Vasilescu continuă seria de declaraţii insolente: „Ce e, puişorilor, nu vă place Bădulescu?”

Olguţa Vasilescu

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu încurajează comportamentul grobian al viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu. Acesta a sabotat conferinţa de presă a lui Nicusor Dan, având un comportament extrem de agresiv.

„Ce e puişorilor? Aţi uitat cum făceaţi când eram noi la guvernare? Cum ţipaţi? Cum înjuraţi? Cum vă tăvăleaţi pe jos? Nu vă place de Bădulescu? E ‘prost crescut’? ‘Nu se face aşa ceva’? Cereţi respect? Păi o să primiţi respect fix cât aţi arătat şi voi altora…”, a scris Vasilescu, pe Facebook.

Aurelian Bădulescu, mâna dreaptă a Gabrielei Firea, a avut un comportament agresiv şi penibil, în acelaşi timp, în timpul conferinţei de presă a lui Nicuşor Dan, încercând tot timpul să îl provoace pe acesta şi să îl împiedice să îşi susţină conferinţa de presă.

Bădulescu a venit cu un dulap la conferinţa contracandidatului lui Firea, spunând că acesta a stat într-un dulap timp de trei luni. În momentul în care un tânăr prezent la conferinţă a mutat dulapul, Bădulescu l-a acuzat că l-a lovit la operaţie.

„Huliganii! De ce eşti domnule, huligan? M-ai lovit şi în operaţie! Nu ţi-e ruşine, Nicusor? Ai ajuns să umbli cu gorile? Nu ţi-e ruşine, măi, mafiotule? Eşti mafiot? Ce mafiot eşti tu, mă?”, a spus Bădulescu, înainte de conferinţa de presă a lui Nicuşor Dan.

Ulterior a încercat din răsputeri să saboteze conferinţa lui Nicuşor Dan, intervenind constant peste acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri