Caută
Close this search box.

CNCD s-a autosesizat în cazul deputatului PSD Adrian Solomon

adrian solomon

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) s-a autosesizat în legătură cu comportamentul deputatului PSD Adrian Solomon, care l-a jignit pe un vânzător de la fast-food care îi ceruse să își pună masca de protecție, potrivit informațiilor G4Media.ro. Informația a fost confirmată pentru G4Media.ro de președintele Consiliului, Csaba Asztalos.

Adrian Solomon a intrt în localul din Centrul vechi al Capitalei fără mască, moment în care casierul i-a spus „Puneți-vă, vă rog, masca”, potrivit înregistrării video publicate de Digi24.

În acel moment, Solomon a început să îl jignească pe casier și să utilizeze remarce xenofobe, cu trimitere la originea acestuia: „Băi Mustafa (…) ești în România aicea (…) Alo, Mustafa! Arată-mi că ai voie să muncești aici! (…) Băi, panaramă!”

Solomon a continuat: ”Nu te interesează dacă ăsta are dreptul la muncă în România, dar eu să port mască, da? Nu te interesează dacă are dreptul să muncească în România, dar eu când comand o șaorma în România, îmi iei buletinul, nu ți-e rușine? Arată-mi cartea verde a lu ăsta. Dacă el mă ia pe mine cu masca, tu îl iei pe el cu cartea verde?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri