Caută
Close this search box.

Orban și Nicușor Dan, chemați de urgență la Cotroceni

Premierul Ludovic Orban şi candidatul PNL-USR PLUS la Primăria Capitalei Nicuşor Dan s-au aflat joi dimineaţă, cu doar 3 zile înaintea alegerilor locale 2020, la Palatul Cotroceni, unde au fost convocați de preşedintele Klaus Iohannis.  Administrația Prezidențială confirmă că președintele Klaus Iohannis, preocupat fiind de problemele cu care se confruntă zilnic bucureștenii, s-a întâlnit cu Nicușor Dan, candidatul PNL-USR PLUS la Primăria Capitalei.

„În cadrul discuțiilor, la care a participat și premierul Ludovic Orban, au fost abordate soluțiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum și proiectele de dezvoltare a orașului pe termen mediu și lung. Președintele Klaus Iohannis a apreciat că soluțiile propuse de Nicușor Dan sunt fezabile și pot conduce la rezolvarea deficiențelor grave existente la nivelul Capitalei”, a transmis Administrația Prezidențială.

Fostul primar de succes al Sibiului se simte în formă și îi dă sfaturi – pe bună dreptate, chiar are nevoie de ele – candidatului PNL și USR-PLUS la Primăria Generală a Municipiului București.

Candidatul Nicușor Dan s-a întâlnit, de dimineață, la Palatul Victoria, cu premierul Ludovic Orban. După o scurtă convorbire, cei doi au mers împreună pentru a se întâlni cu președintele Klaus Iohannis, la Cotroceni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri