Caută
Close this search box.

VIDEO. Nicuşor Dan: „Orban voia să ia bani cu sacoşa. Pare că PNL şi-a pierdut raţiunea”

nicuşor dan

Declarații total neașteptate ale actualului candidat PNL-USR la Primăria Capitalei, Nicușor Dan. Astfel, Liviu Pleşoianu readuce în actualitate o nouă înregistrate cu Nicuşor Dan. Candidatul PNL şi USR-PLUS la Primăria Bucureşti vorbea despre cum actualul premier, Ludovic Orban, cerea bani de la oamenii de afaceri în campania din 2016, atunci când a vrut să candideze pentru funcţia de primar al Capitalei.

Nicușor Dan: ‘ORBAN, candidatul PNL, VOIA SĂ IA BANI CU SACOȘA! E inadmisibil! Orban, candidatul PNL, a fost prins că cere bani cu sacoșa! Pare că PNL-ul și-a PIERDUT RAȚIUNEA!’

”…Nicușor Dan și Ludovic Orban – două mari caractere ale politicii românești! Nicușor e fericit că îl susține ‘omul cu sacoșa’, iar Ludovic e fericit că îl susține pe cel care se declara dezgustat de ‘omul cu sacoșa’.” scrie pe Fb Liviu Pleșoianu.

Într-o altă înregistrare publică, se arată cum candidatul dreptei pentru funcţia de primar al Capitalei intervine pentru a împiedica luarea unor măsuri legale împotriva omului de afaceri Mihai Mitrache în relația cu Primăria Sectorului 4.

Mihai Mitrache avea o construcţie în Parcul Orășelul Copiilor, de 80 mp pe un spaţiu închiriat de la Primăria Sectorului 4. Ulterior, a construit aici un restaurant pe 250 mp, inclusiv spaţiu verde, în mod ilegal. Taxele şi impozitele neplătite de Mihai Mitrache către Primărie au ajuns la un cuantum de 400 de mii de lei, moment în care omul de afaceri a primit mai multe somaţii pentru a intra în legalitate, pe care le-a ignorat, primăria decizând să recurgă la demolarea construcţiei. Acesta este momentul în care Nicuşor Dan sună funcţionarii de la Sectorul 4 şi intervine în favoarea omului de afaceri, arătând că Mitrache este dispus „să-şi retragă plângerile penale şi postările” împotriva primăriei. Angajatul primăriei îi spune lui Nicuşor Dan în repetate rânduri că „dacă nu aţi fi garantat dvs. pentru el, nu mai aveam de ce să stăm de vorbă”. Mai mult decât atât, când funcţionarul îi spune că Mihai Mitrache se laudă că „vin cu fratele meu Nicuşor Dan!”, „vă pune Nicuşor Dan cu botul pe labe”, râde şi nu-l contrazice. https://www.facebook.com/watch/?v=2695233800734298&extid=ZXIV4AVEGouZyWbm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri