Caută
Close this search box.

Viorica Dăncilă îl face pe Ludovic Orban „premierul Covid”, care „a prăbuşit speranțele românilor”

viorica dăncilă

Fostul premier PSD Viorica Dăncilă a dat publicităţii pe Facebook un mesaj violent la adresa guvernării PNL, susţinând că aceasta „n-a reuşit decât să prăbuşească speranţele oamenilor, să inducă frică în societate şi să irite tot mai mulţi romani cu politizarea distrugătoare a administraţiei”.

„Fiindcă nu poate face campanie electorală pe realizările guvernării liberale (care sunt zero), premierul Ludovic Orban se luptă în continuare cu PSD, la aproape un an de la preluarea puterii.

Vreau să-i transmit domnului Orban că o guvernare PSD în 2020 ar fi arătat mult mai bine decât guvernarea eşuată a PNL. Îl asigur că romanii n-ar fi trăit azi cu spaimă şomajului, că pensionarii şi-ar fi văzut pensiile mărite cu 40% (aşa cum am promis în Pactul Naţional pentru Bunăstarea Romanilor), că toţi copiii ar fi avut deja alocaţiile dublate, iar bugetul României ar fi fost corect gestionat în pandemie, nu jefuit, aşa cum e azi.

Premierul COVID şi guvernarea lui ratată n-au reuşit decât să prăbuşească speranţele oamenilor, să inducă frică în societate şi să irite tot mai mulţi romani cu politizarea distrugătoare a administraţiei. Ciocoismul galben care conduce azi România împinge la faliment judeţele şi afectează grav şansele comunităţilor locale la dezvoltare.

Pentru a face faţă acestei situaţii dificile, romanii trebuie să ştie că se pot baza în continuare pe PSD, pe primarii destoinici ai partidului, pe preşedinţii dinamici ai consiliilor judeţene din partea PSD, pe toţi aleşii noştri locali.

Cel mai bun răspuns la dezastrul liberal este un vot apăsat pentru PSD, pentru eficienţa în administraţie, pentru acel partid care pune romanii pe primul loc!”, a scris Dancila pe Facebook.

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a criticat în termeni duri sâmbătă fostă guvernare PSD, susţinând că aceasta a gestionat tara într-un mod „catastrofal”. „Gândiţi-vă că ne-ar fi prins pandemia, criză economică, secetă, inundaţia cu un guvern condus de Dăncilă şi de echipa de analfabeţi funcţional grupaţi în jurul lui Dăncilă. Unde ar fi ajuns România astăzi dacă nu luăm decizia de a pune mai presus de interesul personal al partidului pe care îl conduc interesul României? Pentru că România ajunsese într-o fundătură”, a afirmat Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri