PMP a finalizat listele de candidaturi pentru parlamentarele din decembrie pentru toate județele. Liderul partidului, Eugen Tomac, a susținut că partidul se pregătește pentru alegerile paramentare deoarece viața nu stă pe loc și românii trebuie să-și apere, și în acest context de epidemie, valorile și atașamentul pentru democrație. De altfel, președintele PMP deschide lista la Camera Deputaților.

La Bucureşti lista PMP la Camera Deputaţilor este deschisă de liderul partidului Eugen Tomac, iar la Senat de către Cristian Diaconescu, fostul ministru de Externe şi fostul consilier prezidenţial al fostului şef al statului Traian Băsescu.

La Timişoara, lista este deschisă Mihail Neamţu, iar cunoscutul fotbalist Dorinel Munteanu deschide lista senatorilor PMP din judeţul Cluj.

Totodată, Elena Băsescu deschide lista de candidați ai PMP la Constanța.

„Am încheiat listele de candidaturi pentru toate județele și există o premieră importantă: PMP intră în această competiție fără importuri. Suntem partidul care nu a importat niciun parlamentar de la alte partide, oameni care, pe ultima sută de metri, au venit aici în curtea PMP și ne-au implorat să vină aici pe listele noastre, pentru a duce plus-valoare. Noi credem în șansele membrilor noștri, vom merge pe cont propriu, ca un partid autentic, care se revendică a fi un partid creștin-democrat”, a spus liderul PMP, Eugen Tomac, într-o conferință de presă în care a prezentat candidaturile partidului pentru parlamentare, potrivit Hotnews.

Care vor fi candidații PMP la alegerile parlamentare:

La Bucureşti, lista pentru Senat va fi deschisă de fostul ministru Cristian Diaconescu.

La Camera Deputaților pe primele locuri vor fi Eugen Tomac, Ioana Constantin şi Sebastian Moise.

La Timișoara, Mihail Neamţu va deschide lista la Camera Deputaţilor.

La Cluj, senatorul Vasile Lungu va deschide lista la Camera Deputaţilor. La Senat, primul pe listă va fi fostul fotbalist Dorinel Munteanu.

La Suceava, viceprimarul Marian Andronache va deschide lista la Camera Deputaţilor.

La Constanța, prima pe lista pentru Camera Deputaților va fi Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here