Caută
Close this search box.

Codrin Ştefănescu îi aminteşte Vioricăi Dăncilă: Ţii minte când ţi-am spus să nu-l pui pe Ciolacu șef la Cameră?

Codrin Ştefănescu

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, îi scoate ochii lui Dăncilă, după ce Marcel Ciolacu a dat-o afară pe aceasta, din fucția de șefă a organizației de femei.

„Ți-am zis să nu-l punem pe Ciolacu șef la Cameră? Că-ți va trage preșul de sub picioare și se va înscăuna lider suprem? Și va aduce în conducerea PSD toți civilii pământului? Că va face blat cu adversarul, așa cum sună ordinul de sus?

Și vă va arunca peste bord pe toți, rând pe rând? Păi, ți-am zis, Viorica! Dar tu ai insistat și ai insistat continuu! Iar astăzi v-ați făcut seppuku în grup!”, a scris Ștefănescu, pe Facebook.

El primite apoi, unui pesedist, că o să-l dea afară pe Ciolacu dn fruntea PSD.

Conducerea interimară a Organizației de Femei a PSD a fost preluată de Doina Federovici, a anunțat, luni, președintele social-democraților, Marcel Ciolacu, care a precizat că el va coordona filiala Vrancea a partidului.

„A fost o prima analiză după alegerile locale. Am decis anumite schimbări în structura partidului. Începând de astăzi, președintele interimar al OFSD este doamna Doina Federovici, prima femeie președinte de Consiliu județean și din interiorul PSD. (…)

La Organizația Giurgiu, domnul Bădălău s-a retras și a fost preluată interimar de domnul Mînă. La Organizația Vrancea am preluat eu interimar conducerea. La Liga Aleșilor Locali, Decebal Făgădău, deoarece nu a câștigat alegerile la Constanța, a fost înlocuit de Cristian Gentea, de la Pitești, a declarat Ciolacu, la finalul ședinței conducerii PSD.

Despre Doina Federovici, Ciolacu a spus că „a făcut performanță la Botoșani, câștigând Consiliul Județean și Primăria municipiului reședința de județ, fiind un exemplu în PSD”.

Referindu-se la înlocuirea lui Marian Oprișan, de la conducerea filialei Vrancea, Ciolacu a menționat că a fost „un vot în cadrul Consiliului Politic Național”.

El a precizat că „este posibil să mai vină și alte schimbări (n.r. în conducerea organizațiilor) în cadrul următoarei ședințe a Consiliului Politic Național”, după întâlnirile pe care le va avea cu organizațiile în umatoarele trei zile.

„În următoarele trei zile voi mai avea întâlniri cu secretarul general și cu cine mai dorește din conducerea partidului cu fiecare organizație, cu toți președinții de organizație, în care se vor face analize comparative ale voturilor obținute”, a adăugat Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri