Este bomba momentului pe scena politică autohtonă. Cântărețul Marcel Pavel, după ce a fost infectat cu noul coronavirus, s-a decis să intre în politică. S-a aflat și pentru ce funcție va candida. Totul este oficial.

Surpriză totală pe scena politică din România. Celebrul interpret Marcel Pavel s-a decis să intre-n luptă la alegerile parlamentare din decembrie. S-a aflat și pentru ce funcție candidează acesta. Totul este oficial. Listele au fost făcute publice.

Șoc total pe scena politică din România. Partidul Ecologist Român (PER) va avea candidați vedete pe liste. După înregimentarea lui Liviu Pleșoianu, Șerban Nicolae și  Cătălin Mitralieră Rădulescu, ecologiștii lovesc din nou. L-au convins pe Marcel Pavel să candideze.

Nu e singurul cântăreț afflat pe listele PER. Și Sanda Ladoşi candidează la alegerile parlamentare în Mureş. Ambii se află de lista Partidului Ecologist Român, alături de alţi artişti. Este vorba despre compozitorul Andrei Kerestely şi actorul Bogdan Stanoevici, fost ministru-delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni în Guvernul Ponta, candidat la Primăria Capitalei în 2020 din partea ADER.

Lista PER Mureș pentru Senat:

1) Sanda Tache Ladoși;

2) Andrei Kerestely;

3) Petrică Paraschiv;

4) Xenofon George Popa;

5) Niculina Alina Tudor;

6) Alexandru Ionuț Radu.

Lista PER Mureș pentru Camera Deputaților:

1) Bogdan Dragoș Aureliu Marian Stanoevici;

2) Marcel Pavel;

3) Corneliu Claudiu Vlas;

4) Ioan Micu;

5) Ioan Mincu;

6) Dumitru Boitoș;

7) Elena Loredana Matei;

8) Viorica Giorgiana Popa Geambașu;

9) Mihai Alin Radu;

10) Karina Iohanna Boitoș.

122 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 8 =