Caută
Close this search box.

Fotbal. Norvegia – România, Nations League. Mirel Rădoi, şapte schimbări în primul 11

mirel rădoi

Mirel Rădoi și-a asumat implicit vina pentru eșecul cu Islanda (2-1), dar și pentru formula de start cu care a început precedentul meci. Pentru meciul de azi, cu Norvegia, din Liga Națiunilor, care va începe în mai puţin de 45 de minute şi se va transmite în direct, pe Pro TV, selecționerul a mai păstrat în primul 11 doar 4 jucători din meciul cu Islanda, conform DigiSport:

Tătărușanu – Manea, Burcă, Toșca, Bancu – Cicâldău, Crețu, Răzvan Marin – Gabriel Iancu, Geoge Pușcaș, Ianis Hagi.

Doar Tătărușanu, Manea, Burcă și Crețu s-au mai aflat în formula de start și la precedenta partidă, în urma căreia am ratat calificarea la Euro 2020.

Se observă de asemenea că este primul meci important în care Ianis Hagi este titular. Manea se consolidează fundaş stânga, Burcă asemeni, lângă el vine Alin Toşca (după părerea noastră va fi punctul slab din apărare), iar Nicuşor Bancu reapare fundaş stânga.

Având în vedere tendinţa de a juca mijlocaş de bandă stângă a lui Bancu şi slăbiciunile lui Toşca, Haaland ar putea să aibă o pâine bună demâncat pe flancul nostru stâng.

La mijloc, half defensiv rămâne Creţu, cu doi interi: Răzvan Marin şi Alexandru Cicâldău. Generaţia U21 prinde cheag şi în atac, cu Ianis Hagi şi George Puşcaş titular. Cel mai mare ca vârstă a ajuns să fie Gabriel Iancu, dar e tot din vena Viitorului lui Gică Hagi, după ce Gigi Becali era să-i distrugă cariera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri