Clotilde Armand a fost validată în funcţia de primar al Sectorului 1, întrucât Tribunalul Bucureşti a respins, pentru diferite motive, toate apelurile declarate în dosar.

Clotilde Armand a afirmat, într-o postare pe Facebook, că fostul primar trebuie să ofere nişte explicaţii, pentru jaful din banii publici din ultimii patru ani.

”După o lună de zile de la alegerile locale câştigate democratic de mine prin votul cetăţenilor din Sectorul 1, Tribunalul Bucureşti a respins astăzi toate cele 125 de contestaţii depuse de: fostul primar PSD, actuali consilieri PSD, de rudele acestora şi de angajaţi ai Primăriei Sector 1.

Astfel, alegerea mea în fruntea Primăriei Sector 1 a fost validată definitiv. Acum, fostul primar trebuie să ofere nişte explicaţii procurorilor pentru jaful din banii publici din ultimii patru ani.

Să fie foarte clar, fiecare funcţionar şi angajat al primăriei care a girat tunurile PSD în toţi aceşti ani o să plătească în faţa Justiţiei. Lucrurile nu vor rămâne aşa. Avem de reconstruit şi de dezvoltat un sector. Fără hoţie şi fără birocraţie”, a scris, pe Facebook, Clotilde Armand, după validarea definitivă a mandatului său de primar, conform News.ro.

Aceasta le-a m ai transmis cetăţenilor din Sectorul 1 că începe treaba: ”Stimaţi cetăţeni ai Sectorului 1, de astăzi sunt primăriţa Dvs. Începem treaba!”.

Unele dintre apeluri au fost respinse de instanţă ca lipsite de interes, în timp ce apelurile declarate de Daniel Tudorache şi Tudor Helmut Costea au fost respinse ca nefondate. Decizia este definitivă.

În urmă cu zece zile, Clotilde Armand a fost validată în funcţia de primar al Sectorului 1, de către Judecătoria Sectorului 1, iar decizia a fost atacată cu apel, de mai multe persoane, printre care şi edilul în funcţie, Daniel Tudorache.

Tribunalul Bucureşti a decis să amâne pronunţarea cu 24 de ore în acest dosar.

Primăria Sectorului 1 a fost câştigată de Clotilde Armand – 36.455 de voturi, Daniel Tudorache – 35.451, Ioana Constantin – 6928. În procente Clotilde Armand are 40,95%,Daniel Tudorache are 39,82%, iar Ioana Constantin – 7,78%.

PSD a obţinut 9 mandate în consiliul local Sector 1, USR-PLUS are tot 9 mandate, PNL are 6 mandate, iar PMP – 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.