Marian Godină a anunțat că a intrat în izolare timp de două săptămâni, după ce un coleg de-al său a fost depistat pozitiv cu cotronavirus. Momentan, polițistul se simte bine. Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, i-a transmis un mesaj de încurajare.

Marian Godină a povestit contextul prin care a ajuns în izolare: un coleg cu care făcuse o tură de 24 de ore a fost testat pozitiv, după ce și-a dat seama că a rămas fără gust, informează Digi24.

„Colegul meu, cel cu care îmi petrecusem 24 de ore, a luat o gură din cafea, s-a uitat lung în cană, apoi a mai luat o gură. Nu simțea nici un gust. Nici miros nu avea. S-a testat sâmbătă, iar rezultatul testului a venit luni. Pozitiv.

Seara m-au sunat de la DSP și m-au anunțat că voi rămâne la domiciliu 14 zile din ziua contactului. Momentan sunt bine, nu am nici un simptom. E amuzant, totuși, când mă sună Poliția, să ies la poartă”, a scris Marian Godină, pe Facebook.

Traian Berbeceanu, prefect al Capitalei și prieten cu Godină, a avut un comentariu de încurajare la postarea acestuia: „Nu cred să se prindă de tine…”.

126 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here