Caută
Close this search box.

Scrierile savante ciolaciene de pe Facebook ar fi opera unui marketer profesionist

ciolacu

Aşa cum ne aşteptam, nu Marcel Ciolacu scrie lucrurile total diferite de exprimarea sa verbală de sfertodoct dăncilist.

Liviu Alexa, fost preşedinte al PSD Cluj, dezvăluie faptul că postările lui Marcel Ciolacu de pe Facebook sunt scrise în realitate de consultantul Bogdan Popescu.

Deși se exprimă cu greutate și are numeroase greșeli gramaticale, Marcel Ciolacu are însă postări cursive și corecte gramatical, pe Facebook. Postările acestuia sunt preluate deseori de presă, însă nu îi aparțîn în realitate.

Alexa afirmă, într-un articol în publicatia pe care o patroneaza, Ziar de Cluj, că postările lui Ciolacu sunt scrise de Bogdan Popescu.

„Superficial și neatent la detalii, consiliat prost de mâna sa dreaptă, Bogdan Popescu, Marcel Ciolacu a dat o palmă la un rahat, prin nominalizarea lui Rafila în fruntea listei social democraților de la Cameră.

(…) În postările sale, scrise de Bogdan Popescu, Marcel Ciolacu vorbea despre Holocaust și ororile sale”, a scris Alexa.

„Un rol important în echipa lui Marcel Ciolacu îl are consultantul politic Bogdan Popescu, acesta lucrând cu mai mulţi lideri PSD, în ultimii 17 ani”, scria Europa Libera, în februarie 2020.

„Chiar dacă este mai puțîn cunoscut, având un profil aproape necunoscut opiniei publice, Bogdan Popescu este o veche cunoștință a social-democraților. Acesta a început să lucreze alături de PSD încă din 2003, când a fost consilierul lui Mihai Tănăsescu, fost ministru de Finanțe în Guvernul Năstase.

După aceea, consultantul politic a trecut în echipa lui Mircea Geoană, în perioada 2007 – 2009, apoi a lucrat pentru Victor Ponta. Colaborarea lui Bogdan Popescu continuă cu PSD, prin intermediul lui Valeriu Zgonea, în perioada când acesta ajunge numărul doi în PSD și președinte al Camerei Deputaților.

Printre contractele avute de Bogdan Popescu s-a aflat și cel cu actualul primar al municipiului Constanța, Decebal Făgădău (între timp, a pierdut alegerile – n.red.). Consultantul politic se află într-o relație cu deputata ProRomania, Gabriela Podaşcă, cei doi având împreună un copil”, mai arată Europa Liberă.

Bogdan Popescu este cel care i-a făcut rost lui Ciolacu și de un consultant american.

„Bogdan Popescu a avut mână liberă să aducă la partid și un consultant din afară țării. El este cel care ne-a propus consultantul american, iar acesta se va ocupa de strategia politică a partidului.

Colaborarea cu ei a început cam de o lună și se văd rezultatele. Consultantul american este cel care se va ocupa și de partea de sondaje, în special interpretarea datelor”, au declarat surse din conducerea PSD, pentru Europa Liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri