Caută
Close this search box.

EXCLUSIV Donald Trump ar putea să-şi deschidă propria sa televiziune, ca să câştige un nou mandat de preşedinte

trump

Fostul șef de cabinet al lui Donald Trump, Mick Mulvaney, spune că președintelui SUA nu îi place să piardă și este puțin probabil să fie de acord cu înfrângerea pe care i-a administrat-o Joe Biden. Mulvaney a spus că e puțin probabil ca Trump să participe la inaugurarea preşedintelui Biden.

Președintele în exerciţiu a postat pe Twitter o furtună de tweet-uri, și-a concediat brusc secretarul pentru Apărare, susținând că Wisconsin și Georgia arată bine pentru el, ca situaţie electorală, și repetă mereu acuze nefondate de fraudă, privind rezultatul din Pennsylvania.

Mulvaney este în prezent trimisul special al SUA în Irlanda de Nord. Anterior, a fost șeful de cabinet al lui Donald Trump, la Casa Albă. El a prevestit că viitorul politic al lui Trump va fi legat de viitorul său în afaceri.

„Mulți dintre noi ne așteptăm ca președintele să intre în afacerea cu televiziunea, să înceapă, din lipsa unei idei mai bune, ceea ce numim „Trump TV”, pentru a concura cu Fox News”, a explicat ambasadorul SUA în Irlanda de Nord. adăugând:

Președintele și-a dat seama cu mult timp în urmă că există cinci sau șase rețele, la nivel naţional, care sunt un fel de centru-stânga media, și o rețea care rivalizează în toată lumea, de la centru la dreapta.

„Nu știu dacă asta îl scoate din calcule pentru alegerile prezidenţiale 2024, nu cred că se va întâmpla. Cred, de fapt, că ar putea folosi aceasta ca o modalitate de a rămâne relevant până în anul 2024 și a încerca din nou să candideze”, spune Mulvaney.

„Președintelui nu-i place să piardă, nu-i va plăcea să aibă această ipotetică pierdere a alegerilor în CV și, cu siguranță, este foarte dificil să susții că ești un președinte grozav, dacă ești un președinte cu un singur mandat, așa că eu cred că interesul pe care l-ar avea, în a candida în anul 2024, ar putea fi destul de semnificativ”, a adăugat Mulvaney.

El spune că lumea trebuie să ia în considerare faptul că Trump „ar avea aproximativ aceeași vârstă, peste patru ani, ca Joe Biden acum, deci cu siguranță nu este exclus” să încerce să candideze din nou.

„Țin cont de faptul că o victorie în anul 2024 ar șterge teoretic paguba adusă CV-ului său, dacă ar pierde anul acesta. Președintelui nu îi place să piardă. Lui chiar nu-i place să piardă și cred că îi place să piardă mai puțin decât îi place să câștige bani”, a mai explicat Mulvaney.

Mulvaney a jucat golf de multe ori cu Trump. El spune că foarte rar îl vezi pe președintele Trump ieșit învins de pe teren.

„Nu l-am bătut niciodată”, spune diplomatul, „ceea ce este interesant pentru mine și toată lumea mă întreabă întotdeauna dacă îl las să mă bată. Subliniez că Donald Trump nu angajează oameni care să permită altor oameni să-l bată la orice”.

Apropiatul lui Trump spune că acesta „este o persoană foarte, foarte competitivă. Și cred că asta va conduce orice va face în continuare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri