Caută
Close this search box.

Fără precedent! Meciul Poli Iaşi – Viitorul a fost întârziat de probleme la nocturna stadionului, a început, s-a întrerupt iar şi va fi câştigat la masa verde de Viitorul, care era condusă pe teren!

nocturna

Startul meciului Poli Iași – Viitorul, programat inițial la ora 18:00, a fost întârziat din cauza problemelor instalației de nocturnă de la arena din Copou. Apoi a început, cu mare întârziere, şi s-a jucat încă vreun sfert de oră din reprinza a doua.

Echipa din Constanţa a condus mult timp, a egalat, Poli Iaşi a luat conducerea şi în următoarele secunde nocturna s-a stins din nou. În fapt, halucinant este că, chiar atunci când mingea se îndrepta spre poarta Viitorului, aflându-se în careul mic al echipei oaspete, nocturna s-a stins. Arbitrul a fluierat atunci finalul meciului, care va fi pierdut, conform regulamentului, de echipa gazdă.

Fotbaliștii celor două grupări ieșiseră înainte de meci, la încălzire pentru partidă, dar au avut parte de o surpriză: instalația de nocturnă s-a închis brusc. În imagine, pot fi văzuţi oficialii echipei gazdă, în frunte cu antrenorul Daniel Pancu, rugându-se la nocturnă să se aprindă.

Este de așteptat, totuși, ca problemele tehnice să fie rezolvate în scurt timp și partida să se dispute, în direct la Digi Sport 1. Totuși, dacă la 60 de minute de la ora la care meciul trebuia să înceapă problemele nu se vor rezolva, echipa gazdă, Poli Iași, va pierde cu 0-3.

Aceasta înseamnă că există posibilitatea ca la ora 19.99 arbitrul să iasă pe teren, să fluiere începutul, apoi finalul meciului. Aceasta ar înseamna pierderea partidei de către Poli Iaşi cu 3-0.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri